Ellinaras or not?


Tην παραίτηση του για λόγους ευθιξίας υπέβαλε σήμερα ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Βασίλης Μαγγίνας. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό. Καθήκοντα υπουργού Απασχόλησης αναλαμβάνει η κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. (Με την κ. ΦΠΠ θα ασχοληθούμε στο άμεσο μέλλον, ανάλογα με τις επιδόσεις της).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ο Κόσμος του Επενδυτή, ο Β. Μαγγίνας κατέχει πολεοδομική άδεια για αναψυκτήριο, την οποία και χρησιμοποίησε για να χτίσει το σπίτι του, στο Κορωπί.

Είναι καιρός να καταλάβουμε πια πως οι ανάγκες των δημοσίων σχέσεων των πολιτικών είναι τόσο πολυπληθείς που μόνο με άδεια αναψυκτηρίου μπορείς να χτίσεις ένα απλό σπίτι, για να χωρέσει τόσος κόσμος.

Ανεξάρτητα από το αν όλο αυτό είναι λάσπη ή όντως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η παραίτησή του για λόγους ευθιξίας μου άρεσε.

11 σχόλια:

Laplace είπε...

θυμα ηταν κ αυτος..
ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ,..
εμεις φτιαμε που τους εκλεγουμε..
κ εμενα μαρεσε που παραιτηθηκε ΑΛΛΑ θα μαρεσε περισσοτερο να ειχε παραιτηθει ο Καραμανλης..

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αντε...στον διαολο και αυτος...

VS είπε...

@ Laplace:
Ε, καλά, όχι και θύμα. Τέτοια "θύματα" θα θέλαμε να είμαστε όλοι.

Που ήσουν όλη μέρα; Είχες πάει για ...καφέ στη Νέα Σμύρνη;


@ πρέζα tv:
Ετοιμάσου... Ακούγεται πως θα κατέβει με δικό της νέο πολιτικό κόμμα η Γιάννα. Εκτός αν αγοράσει κανένα από αυτά που υπάρχουν ήδη.

Laplace είπε...

χαχα φιλε η μερα σημερα ηταν ζορικη..και για οσα εγιναν νεα σμυρνη(δεν παει αλλο με αυτη την ομαδα)αλλα κ με τις γυναικες..
Αληθεια,με τις Ελληνιδες θα ασχοληθεις ή μονο εγω πιστευω οτι εχουν περίοπτη θέση ΕΙΔΙΚΑ σε αυτο το μπλοκ με τους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ?

Κακομοιρης φιλε το ειπα απο την πλευρα του οτι τα βαλαν μαζι του..Δεν μαρεσει ΟΛΟΙ να ειναι εναντιον ΕΝΟΣ..Ο μπουλουκος δεν τον προστατευσε..Μια ζωη ευθυνοφοβος..

Laplace είπε...

preza η γιαννα θα βαλει ακουσα κ τον ντε γκρετσοια κ τον ταρζαν στα ψηφοδελτια..ολα ειναι κανονισμενα..τωρα,δεν ξερω αν ισχυει..

Nightly-visitor/Νυκτερινός Επισκέπτης είπε...

Ήταν θέμα ηθικής τάξης και για τον Ιδιο τον Κ.Μαγγίνα και το Πρωθυπουργό που είχε πει , μηδενική ανοχή σε όλους όσα ψηλά και να ευρίσκονται
Απλώς δεν μπορούσε να τον αποπέμψει από τις Βρυξέλες και ερχόμενος πίσω το έπραξε.

Περαστικός είπε...

Καλημέρα και εδώ. Δεν έχεις άδικο, αναψυκτήριο χρειαζόταν, αναψυκτήριο έχτισε. Να μας δώσει μόνο τη διεύθυνση να πάμε να την αράξουμε. Καλό είναι που παραιτήθηκε, αλλά φτάσαμε πια να θεωρούμε και τα αυτονόητα σαν σημαντικά επιτεύγματα στην κατρακύλα που έχουμε πάρει. Δυστυχώς, υπάρχουν άλλοι πιο μπετόν αρμέ υπουργοί των οποίων οι πολεοδομικές παραβάσεις παραβλέπονται ή κουκουλώνονται, και από τον Τύπο. Δύσκολο αυτό το σεμνά και ταπεινά.

Laplace είπε...

αυτοι διεφθαρμενοι ηταν παντα..Δεν φταινε αυτοι,φταιμε εμεις που τους ψηφιζουμε(εγω οχι)..
Να δω τον Καραμανλη ποιος θα τον στειλει σπιτι του

Unknown είπε...

Για λόγους ευθιξίας ε;Χμμμ...
Η πολιτική κατάντησε life-style.
Όλοι θίγονται όταν αποκαλυφθούν.

Zorba the Greek είπε...

Mεταξύ μας τώρα, σιγά μην παραιτήθηκε ο Μαγγίνας. Τον πήρε, υποθέτω, ο πρωθυπουργός στο τηλέφωνο και του το είπε με τρόπο. Δε νομίζω ότι τον έπιασε ξαφνικά η ευθιξία κι' αυτόν. Απλά άρχισαν να βουϊζουν τα ΜΜΕ και αναγκάστηκε να τον βγάλει απ'την κυβέρνηση.

G.T. είπε...

Ellinaras me ta ola tou...