ΑΙΣΧΟΣ!

Αδιανόητη υπόθεση παιδεραστίας και προαγωγής ανηλίκων, από την ίδια τους τη μητέρα, αποκαλύφθηκε στο Ίλιον, έπειτα από καταγγελία ενός 11χρονου κοριτσιού.

Η 34χρονη μητέρα, μαζί με τον σύντροφό της, εξέδιδε κατά συρροή τα τρία της παιδιά έναντι αμοιβής, κάτι που γνώριζε ολόκληρη η γειτονιά. Ελληνάρες γειτονες, μπράβο σας.
Ανάμεσα στους "πελάτες", φέρεται να ήταν και ένας ιερέας της περιοχής, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ολόκληρο το άρθρο θα το βρείτε στο site του ΑΝΤ1, πατώντας εδώ.

28 σχόλια:

Laplace είπε...

ειναι εξωφρενική υπόθεση..αδιανοητο να το αντιληφθει ο ανθρώπινος νους..
οι Ελληναρες σεμνοι κ ταπεινοι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ που αναβουν καθε κυριακη κερια στην εκκλησια ΓΕΙΤΟΝΕΣ τι εκαναν?Γιατι ολοι στην tv ελεγαν οτι τα ξεραν!

Dark_Maiden είπε...

Σαν τα τρία μαιμουδάκια: ακούν, βλέπουν, δε μιλάνε...

VS είπε...

Αίσχος και πάλι αίσχος...

Ανώνυμος είπε...

:( και ντροπή...

Unknown είπε...

Aπ'ότι άκουσα, οι γείτοες είχαν κάνει κατά καιρούς καταγγελίες αλλά δεν τις έλαβαν υπόψη.
Η υπόθεση είναι άρρωστη.Ξεκινάει απ' την οικογένεια της μάνας. Δυστυχώβς υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις.
Ένας απ' τους..."πελάτες" ήταν ένας 80χρονος παπάς...

ΥΓ.Σ'έκανα Link στο blog μου, αν θες πέρνα μια βόλτα κι αν σ' αρέσει βάλε με σύνδεσμο να τα λέμε. Μ' αρέσει το σύνθημα της σελίδας σου.

VS είπε...

Αυτοί οι γείτονες κάνουν τη μεγαλύτερη καταστροφή. Από την άλλη, αν κάνουν καταγγελία θα είναι τα "καρφιά", οι χαφιέδες της γειτονιάς. Δεν βρίσκεις άκρη.

Σ' ευχαριστώ για το link, samael. Θα περάσω το βράδυ και θα σε προσθέσω κι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί οι γείτονες να γνώριζαν τι έγινε, αλλά να μην είχαν στοιχεία ώτε να αποδείξουν τι γινόταν στο εν λόγω σπίτι.
Και μην ξεχνάτε ότι και οι γείτονες έχουν και τις δικές τους δουλείές και τα δικά τους βάσανα ώστε να ασχοληθούν με καταγγελίες, δικαστήρια και ότι άλλο συνεπάγεται αυτό.

Laplace είπε...

παιδια εγω να δεχθω οτι για καποιο λογο δεν το εμαθε η μπατσαρια το πρωτο ετος..
ΜΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΠΤ ΤΑ ΜΠΑΤΣΩΝΙΑ?

VS είπε...

Maroulakos, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Πως θα σου φαινόταν δηλαδή αν συνέβαινε αυτό σε κάποια γνωστή σου οικογένεια.

Η έννοια της γειτονιάς παγκοσμίως (πλην της Ελλάδας των ελληνάρων, φυσικά) αυτή είναι. Η βοήθεια και η αλληλεγγύη στη μικρή μας κοινότητα. Από το αν πρέπει να κοπεί ένα δέντρο, μέχρι σοβαρότατα θέματα ζωής, όπως είναι αυτό. Που ήταν η γειτονιά να σώσει αυτό το παιδάκι; Όταν θα γα**σουν και το δικό της παιδάκι, πως θα αντιδράσει; Θα της αρέσει;

Laplace, μάλλον έκαναν κι αυτοί τα στραβά μάτια, αφού δεν είχαν επίσημη καταγγελία. Είναι κι αυτοί μέρος της ...ελληνικής γειτονιάς.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο. Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα σφυρίζουμε αδιάφορα. Αντιδρούμε όμως μόνο όταν αρχίσει να πιάνει φωτιά και το δικό μας.

Laplace είπε...

me aytoys toys synanthrwpous paidia kalytera na zousame fylakh..megalyterh asfaleia tha eniwtha..

VS είπε...

Κατά μία έννοια, είσαι πιο ασφαλής πίσω από τα σίδερα.
Σου εύχομαι όμως να μην χρειαστεί ποτέ να καταλήξεις εκεί.
Νομίζω, ΔΕΝ θα σου αρέσει.

Laplace είπε...

Σιγουρα δεν θα μου αρεσει φιλε αλλα σαν εμπειρια,οτι σε δυναμωνει σιγουρα θα σε δυναμωνει κ δεν ξερω,δεν με τρομαζει σαν ιδεα..Ολα μια εμπειρια ειναι..Δεν λεω οτι θα το αντεχα,απλα οτι δεν με τρομαζει..Διαφωνεις?

Laplace είπε...

ksexasa:MEGEIES MEGEIES gia to dentraki!!!

VS είπε...

Φαγώθηκες πια με τη φυλακή. Μήπως μου κρύβεις κάτι;
:)))
Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που δεν μας τρομάζουν αλλά ίσως να μην τα αντέχαμε, π.χ. μια επίσκεψη στον οδοντίατρο! Οχι, ντε και καλά στη στενή. Μαζέψου!

Ευχαριστώ για τις ευχές. Είμαι υπερήφανος για το δεντράκι μου. Σπάει τη μονοτονία της γκρίνιας του blog.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερεις ποσο ασχημα ενιωσα με αυτο το "γειτονια". Γιατι γειτονιά μπορει να μην είμαστε, διπλα ομως είμαστε... Αλλα τελικά δεν ειναι τοσο απλο, οχι οταν το ζήσεις...
http://tistrellis.pblogs.gr/2007/12/prosohh-brehei-anthrwpoys.html

Laplace είπε...

einai poly wraio!!oxi file den su krybw kati :P
den exw kanei akoma fylakh!!

kalo brady k kalh ksekoyrash,ta leme ayrio!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι γείτονες, βόρειε, είναι οι ίδιοι που στις ειδήσεις λένε μετά: "δεν το περιμέναμε, πέσαμε από τα σύννεφα, ήταν ήσυχοι" και άλλα τέτοια τετριμμένα!

Πρέπει να κάτσω να ξεσκονίσω το μπλογκ σου κάποια στιγμή, έχεις μερικά θεματάκια που μου άρεσαν :)

Α... ευχαριστώ που με έχεις στα αγαπημένα! :)

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μιλαμε για τραγικα πραγματα ομως...
Mεχρι και παππας εμπλεκομενος...Περιμενω να μαθω το ονομα του και να βρω φωτογραφια του...Ερε γλεντια που θα γινουν μετα...

VS είπε...

@ princess: Διάβασα την εγγραφή σου και συγκλονίστηκα. Είναι λοιπόν η δική σου γειτονιά. Μη φοβάσαι. Δεν είσαι μόνη. Είναι κάθε γειτονιά. Κάθε ελληνάρας που αδιαφορεί και γράφει στα παπάρια του για το τι γίνεται πέρα από το χαλάκι της εξώπορτάς του. Μα πώς να μην πέσει από τα σύννεφα, όταν δεν νοιάζεται; Η ειρωνεία είναι πως ο τόσο σοφός και λειτουργικός θεσμός της γειτονιάς, που ξεκίνησε από την Ελλάδα μας, αποτελεί τη βάση κάθε πολιτισμένης κοινωνίας, κι εμείς τον πετάξαμε στα σκουπίδια με όλες τις υπόλοιπες αξίες που θα έπρεπε να διατηρούμε. Έχουμε και το κόμπλεξ του "χαφιέ", μην καρφώσουμε τον δίπλα (βλ. περίπτωση Ζωνιανών). Τι θα πει ο παραδίπλα; Μόνο όμως όταν **μησουν το δικό μας το παιδί γινόμαστε "Τούρκοι".
Θα κάνω σχετικό σχόλιο και στην ανάρτηση σου. Λυπάμαι για όσα συμβαίνουν στη γειτονιά σου.

@ Laplace: Σε βλέπω σύντομα με τον ...Καπετανάκη, του γνωστού άσματος.

@ peslac: Είσαι πάντα καλοδεχούμενος για το ξεσκόνισμα. Σ' έβαλα στα αγαπημένα μου γιατί μ' αρεσει πολύ ο τρόπος που γράφεις. Είσαι πολύ ευρηματικός.

@ Πρέζα: Περιμένουμε τις επόμενες αναρτήσεις σου με αγωνία :)

Ανώνυμος είπε...

μπορει να μην ειναι η δικια μου γειτονιά, ειναι ομως ο δικος μου ο παπας, η δικιά μου η εκκλησία, κι αν οντως αποδειχθει οτι ειναι ενοχος -καπου μεσα μου δε θελω να το πιστεψω, αυτοαμυνα αν θες- εγω θα δωσω φωτογραφιες στον Πρεζα -απο το γαμο μου- για να ανεβασει! Γιατι τη στιγμή ετούτη, εκτος απο σοκαρισμένη, νιώθω εξαπατημένη, νιώθω σαν μου πεταξαν στα σκουπίδια την ψυχή μου, σα να ημουν εγω η ιδια που το στήριξα ολο αυτο....

VS είπε...

Ψυχραιμία καλή μου princess. Τώρα είναι αργά. Ο,τι ήταν να γίνει έπρεπε να έχει γίνει πριν από χρόνια. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πια είναι να γλύψουμε τις πληγές μας, σαν τα τραυματισμένα ζωάκια. Η δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει, κι εμείς, ελπίζω, να βρούμε λίγο χρόνο να μάθουμε τα ονόματα (έστω) των γειτόνων μας. Συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών μεταναστών.

? είπε...

ΗΜΑΡΤΟΝ

Hristos G. K. είπε...

Αναρωτιέσαι ποια θα μπορούσε να είναι μια τιμωρία για τους καννίβαλους και δυσκολεύεσε να βρεις....
Επίσης αναρωτιέσε πως θα μπορούσαν να γιατρευτούν αυτές οι ψυχές των παιδιών..

taxitzou είπε...

όλη αυτή η υπόθεση βρωμάει και ζέχνει από παντού. Βλέπεις και η γειτονιά την ίδια ώρα ασχολιόταν με το αν θα τα ξαναφτιάξει η βροχο-πως-την-λένε με τον αντρούλη της (σκοτίστηκα για την εθνικότητά του). Εδώ η γειτονιά, και η κάθε γειτονιά, ξέρει μέχρι και τι βρακί φοράμε, αυτό δεν ήξερε;;;; Μα πόσο υποκριτές είμαστε;;;;



Υ.Γ. Διάβασα και τα γραφόμενά σου για την ... κίτρινη φυλή (ταξί). Πολύ ενδιαφέροντα, κάποια στιγμή θα σου παρουσιάσω τις απόψεις μου. Γενικά συμφωνώ σε ότι αφορά τα μείον του κλάδου, καθώς και με το γεγονός ότι όλοι δεν είναι ίδιοι.

Σε χαιρετώ και χάρηκα για τη γνωριμία. Θα τα λέμε.

Laplace είπε...

παιδια παρτε το χαμπαρι..
Αυτη ειναι Η Ελλαδα..
Ο ιδιος βιαστης θα εχει το ιδιο ποιμνιο σε 1-2 χρονια που θα ειναι ελευθερος ελεω καλου δικηγορου .
Και ολοι μαζι θα κανουν τους μεγαλους σταυρους κατα των κακων κομμουνιστων,κακων αλβανων,κακων μαυρων και ο κακος θα ειναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ..
Ειμαστε ο πιο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΛΑΟΣ..Αυτα περι φιλοτιμου λαου ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ..Σε ποιο μερος της Δυτικης ευρωπης θα το ξεραν κ θα σιωπουσαν?
Συνυπευθυνοι ειναι και οι γειτονες και η τοπικη αρχη και η τοπικη μπατσαρια..


Και επιτελους καποιοι της περιοχης ας αφησουν τα ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.΄..ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΑ!Ο πονος ειναι ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,,Νιωσε οικτο ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ και οχι για την κατασταση ΠΟΥ ΙΣΩΣ χτυπησει σε ολους την πορτα..Ας ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ..Λιγο ανθρωπινοι..Λιγο κατι...

VS είπε...

@ taxitzou:
Ευχαριστώ για την επίσκεψη ταξιτζού. Την ώρα που εσύ σχολίαζες εδώ, εγώ ετοίμαζα τη νέα ανάρτηση για τους ταξιτζήδες. Ελπίζω να μη νιώθεις αδικημένη. Θα χαρώ να τα λέμε.

@ Laplace:
Υποκρισία και αδιαφορία είναι οι λέξεις-κλειδιά, συμφωνώ. Τα έχουμε ξαναπεί.

Ανώνυμος είπε...

re pas kala; anti na vrizeis ti mana twn paidiwn vrizeis tous geitones; mou fainetai pasxeis varia...