ΑΙΣΧΟΣ! (Μέρος 2ο)


Μετά τη χθεσινή τους απολογία στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του 11χρονου κοριτσιού από το Ίλιον, οδηγήθηκαν στη φυλακή: Η μητέρα Ειρήνη Τσοπανοπούλου, ο φίλος της Σπύρος Σουχλέρης, ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος και ο 83χρονος Αθανάσιος Κανάκης.

Το νέο επεισόδιο στο αίσχος συμπληρώθηκε από τις έντονες αντιδράσεις ενοριτών που έφτασαν από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων με δύο πούλμαν, για να χειροκροτήσουν τον παπά. Ανάμεσα στους υποστηρικτές του και ο πρώην Δήμαρχος Ιλίου.

Αυτά είναι τα προνόμια που έχεις όταν είσαι επώνυμος ή εντολοδόχος λειτουργός της κοινωνίας. Φέρνεις τα πούλμαν σου και τους δημάρχους σου για να εντυπωσιάσεις και να συγκινήσεις την κοινή γνώμη. Ελληνάρες;

Αν όμως τελικά καταδικαστείς, τι θα απογίνουν τα πούλμαν και οι δήμαρχοι; Ως πότε πια αυτή η χώρα θα ζεί στη δημοκρατία των πούλμαν;

9 σχόλια:

thanos είπε...

καπου ακουσα οτι κανανε και λιτανειες υπερ του παπα..αντι να κανουν για το δυσμοιρο κοριτσακι....ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

Laplace είπε...

nai kanan..to kako einai oti aytoi anthrwpoi DEN EINAI GYFTOI,DEN EINAI KSENOI..einai anthrwpoi THS DIPLANHS PORTAS,THS PALATIANHS TOU ILION..anthrwpoi normal,mikromesaioi..
oi klassikoi orthodoksoi diladi..

gia mena ektos tu papa,tha eprepe na eynouxistoun k aytoi..gia na eimaste sigouroi gia ta paidia mas..

subir είπε...

Ο Ελληνάρας δεν είναι καν απόγονος του Ταμτάκου (τουλάχιστον αυτός είχε μπέσα).
Τους θεωρώ τελευταία προϊόντα της γενιάς του μασαζοκαλσόν (πριν βγει η Τζίνα Βαρώνη στην πίστα).Και περιμένω απλά το χρόνο να κάνει τη δουλειά του σε βιολογικο επίπεδο.
Αναφορικά με τους Ελληνάρες τύπου Δουρή (τον θυμάσαι πιστεύω), θα ήθελα να γινόταν ένας τηλεμαραθώνιος,για το αν θα τους καλύπταμε εμείς τα έξοδα αλλαγής φύλου και μόνο για το "κάτω", πρίν μπουν στη φυλακή.Νομίζω πως θα μαζευόντουσαν τρελλά λεφτά.Γιατί άλλη τιμωρία δεν βλέπω.Ο θάνατος για αυτούς τους τύπους, απλά είναι το highlight της περιφρόσυνης της ζωής.

By the way σε κάνω add.Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...

Ανώνυμος είπε...

Αν λειτουργούσε ως οφείλει η δικαιοσύνη παιδιά, δεν θα μιλούσαμε ούτε για ευνουχισμούς ούτε για τίποτα... όσο υπάρχει ατιμωρησία για κάποιους ανθρώπους, η αύξηση της τιμωρίας δε λέει τίποτα.

VS είπε...

Στην προκειμένη περίπτωση πιστεύω πως θα τιμωρηθούν. Μέχρι και τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή, για να αναφέρονται τα ονόματα των παιδεραστών από τα ΜΜΕ.
Το συγκλονιστικό είναι το όλο πανηγύρι που γίνεται. Τα πούλμαν κλπ. Αν μάθει κάποιος από τους επιβάτες αυτών των πούλμαν πως γα**θηκε και το δικό του παιδάκι, με τι μούτρα θα αλλάξει "στρατόπεδο";
Ως που φτάνει η υποκρισία της γειτονιάς; Της κάθε γειτονιάς.

patsiouri είπε...

Να ψοφήσουν ουρλιάζοντας...την ώρα που θα τους σκίζουν τουςκώλους στη στενή...αυτό μόνο. Και μολότοφ στα πούλμαν των ενοριών...θέλω να βάλω τα κλάματα για την τόση υποκρισία.

Laplace είπε...

+13 στην πρόταση patsiouri

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και από εμένα. Δεν νομίζω ότι υποκρίνονταν. Το πίστευαν αυτό που έκαναν.

subir είπε...

+100 στην πρόταση patsiouri.Και άμα γίνεται να πάρει η μπάλα και τον άλλο τον τραγόπαπα που πήδαγε τον αναπήρο.Κωλοπαπάδες.