ΜΗΝ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ (1)

...αυτός ξέρει!

Το ότι ανάμεσά μας κυκλοφορούν ελεύθεροι, δεκάδες χιλιάδες ελληνάρες οδηγοί είναι γνωστό. Αυτό που παραμένει άγνωστο, είναι πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν, πόσο αδιάφοροι για την ανθρώπινη ζωή, πόσο δολοφόνοι μπροστά στην προσωπική τους διευκόλυνση.

Εν τέλει, πόσο μεγάλα τα έχουν πια, για να γράφουν εκεί ολόκληρο τον Κ.Ο.Κ, και μαζί κάθε περαστικό που θα βρεθεί στο δρόμο τους;

Το clip που ακολουθεί το ανακάλυψα στο You Tube, είναι λίγο αργό και χωρίς ήχο γιατί προφανώς έχει μαγνητοσκοπηθεί από κάμερα διαχείρισης της κυκλοφορίας. Το θέμα διαδραματίζεται κάπου στην Αττική Οδό.

14 σχόλια:

Laplace είπε...

φιλε αυτο το ειχα δει την επομενη μερα απο οταν εγινε,το ειχε βγαλει ο Αυτιάς..
Μιλαμε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ..Βαζω στοιχημα οτι ηταν καποια 50ρα βολλεμένη δημοσια υπάλληλος..Ασε εχω τρεβηξει πολλα ΚΥΡΙΩΣ απο γυναικες οδηγους!Δεν παλευονται!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!

VS είπε...

Εγώ το ανακάλυψα σήμερα και έπαθα σοκ. Άλλο να στο περιγράφουν και άλλο να το βλέπεις. Πόσο μάλλον όταν συμβαίνει μπροστά σου. ΑΦΩΝΟΣ.

Το είδαν κάποιοι φίλοι και τρελάθηκαν. Τους πετάχτηκαν τα μάτια.

Δε νομίζω πάντως πως ήταν γυναίκα η οδηγός. Οι γυναίκες είναι δειλές για κάτι τέτοιο. Θέλει αρχ***α το συγκεκριμένο.

Laplace είπε...

σωστο κ αυτο!!το σκεφτηκα καποια στιγμη αλλα ...
τι να πω!!!!απιστευτο απλά!εγω εχω τυχει σε τετοια θαση στην εθνικη Αθηνων Πατρων που δεν εχει διαχωριστικά!κ ηταν βραδυ!Εχω τυχει κ να βαλει οπισθεν μεσα στην εθνικη κ διαφορα!!
Θα σου γραψω μερικα αυριο!!
πχ Εμπαινα σε μια πλατεια κ αντι να σταματησει μαι (πολυ ομορφη) οδηγος επαταει γκαζι να περασει πρωτη και με μουτζωνει!κ διαφορα τετοια!αστα να πανε!
Ειδα ενα βιβλιο σημερα κ σε σκεφτηκα !!!ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ λεγοταν!:P καπως ετσι!!Κ εγραφε περιπου οσα λεμε εδω :) Αλλα δεν το αγορσασα γιατι αυτα τα περιστατικα μαρεσει να τα διαβαζω κατευθειαν απο την ζωη οπως πχ στο μπλοκ αυτο..

VS είπε...

Ε, ναι. Αφού το έχεις τσάμπα, γιατί να το πληρώνεις; χαχαχα

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εχω κι άλλα για τους ελληνάρες οδηγούς (όχι απαραιτήτως video) αλλά θα τα ανεβάζω σιγά-σιγά γιατί πρέπει να καλύψω όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.

Ως οδηγός έχω κι εγώ πολλές ιστορίες να πω.

Laplace είπε...

αυτο με την οδηγικη συμπεριφορά ειναι μεγαλο θεμα κ ναι πρεπει να ασχοληθουμε πολυ..
αν θες κ οποτε θες θα το συζητησουμε να γραψουμε ολοι τις ιστοριουλες μας,θα εχει πλακα να τις μαζεψουμε ολες μαζι!
καλο βράδυ φίλε,τα λέμε αυριο

Ανώνυμος είπε...

Ένας φίλος μου έκανε κάτι παρόμοιο. Όμως αυτός έκανε όπισθεν στην βοηθητική λωρίδα (το περιστατικό αυτό μου το διηγήθηκαν δύο άλλοι φίλοι μου που ήταν μαζί του εκείνη την στιγμή).
Στη συγκεκτιμένη περίπτωση τα είχε καταφέρει ανώδυνα, αλλά πρέπει επίσης να σας πω ότι ο φίλος μου έχει τρακάρει 2 φορές (ευτυχώς βγήκαν όλοι σώοι).
Και μία άλλη φορά που ήμουνα εγώ μάζί του στο αυτοκίνητο παραλίγο να πατήσει έναν μοτοσικλετιστή όταν πήγε να αλλάξει λωρίδα (από αριστερά στα δεξιά) και ερχόταν το παπάκι. Αφού την γλιτώσαμε φθηνά (εμείς θα την γλιτώναμε έτσι κι αλλιώς, για τον αναβάτη δεν ξέρω) τον ρώτησα αν δεν τον είχε δει.
Και η απάντηση ήταν: "Τον είδα, αλλά νόμιζα ότι θα κόψει"

VS είπε...

Μήπως κάποιος πρέπει να μαζέψει το φίλο σου από τους δρόμους, πριν είναι αργά;

Εντάξει, όλοι μας έχουμε κάνει μαμακίες στο δρόμο. Άλλο πράγμα όμως η "κακιά στιγμή" κι άλλο η νοοτροπία του τύπου "είδα, αλλά νόμιζα".

Στο δρόμο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να νομίζουμε. Πρέπει να είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

Καλωσήρθες "maroulakos".

Laplace είπε...

maroylakoς και θα ξαναμπεις στο αυτοκινητο αυτου του οδηγου?εγω θα φοβομουν!

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγο καιρό ήμουν στην Αθήνα και ήθελα να τον επισκεφτώ στο σπίτι του και του λέω: "Μπορείς να έρθεις να με πάρεις με το αμάξι γιατί δεν μπορώ να βρω ταξί"
Η απάντηση ήταν: "Πολύ ευχαρίστως, αλλά μου έχουν πάρει τις πινακίδες για παράνομη στάθμευση"

Laplace είπε...

βρε καλυτερα ταξι η τρολευ η ποδαρατο απο τετοιους οδηγους!!

VS είπε...

Μπαααα... το ίδιο κινδυνεύεις. Αφου κινούνται γύρω μας! Καμιά φορά και...πάνω μας...
:)))

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και εγώ η ξαθιά θεά που δεν οδηγό και δεν ξέρω τον ΚΟΚ τέτοια μαμακια δεν θα την έκανα ποτέ...αντε να έπερνα τον άντρα μου στο κινητό και να του έλεγα "αγάπη μου έχασα την έξοδο" θα αργήσω λιγουλάκι" εντάξει? χιχιιχ

Laplace είπε...

xaxa Βορειο σελας οντως φιλε,απο καπου θα την βρεις με αυτους.
Μανια καλυτερο αυτο,το τηλεφωνο κ να περιμενεις..

VS είπε...

Ρυθμικά:
Μάνια, εσύ, εσύ μας οδηγείς...
:))