Δεν φταίει πάντα ο Αλβανός

Αντιγράφω από το site της εφημερίδας 'Ελεύθερος Τύπος':

Γράφει ο Αργύρης Αναστασίου

Ετυχε να είμαι αυτόπτης μάρτυρας σε ένα απίστευτο πραγματικά περιστατικό. Ηταν μεσημέρι σε λεωφορείο που κατευθυνόταν προς Κηφισιά από κέντρο. Ξαφνικά ένας παππούς άρχισε να φωνάζει ότι του έκλεψαν το πορτοφόλι. Το αποτέλεσμα ήταν να κλειδώσουν οι πόρτες και να περιμένουμε την αστυνομία χωρίς να μπορούμε να φύγουμε. Τελικά η αστυνομία κατέφτασε και το πρώτο που ρώτησε ήταν : Ποιος είναι αλλοδαπός; Ούτε καν πού καθόταν το θύμα!!!! Κατευθείαν: ποιος είναι αλλοδαπός. Ενας δύσμοιρος σήκωσε το χέρι του!!! Είχε επίσης την ατυχία να κάθεται σχετικά κοντά στο θύμα. Με απίστευτα άσχημο τρόπο οι αστυνομικοί τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει. Τον έβριζαν παρά το γεγονός ότι στο λεωφορείο υπήρχαν και μικρά παιδιά! Το λεωφορείο ξεκίνησε και στην επόμενη στάση ένας ΕΛΛΗΝΑΣ που καθόταν δίπλα στο θύμα άρχισε να τρέχει προς την έξοδο. Ολοι καταλάβαμε. Αμέσως μετά μία κυρία δίπλα μου μονολόγησε: Τον είδα εγώ ότι ήταν αυτός αλλά δεν πειράζει. Ας καθαρίζει ο κόσμος από τους ξένους!!!! Δεν ξέρω ποιο ήταν το χειρότερο: Αυτό που είπε ή το γεγονός ότι εγώ δεν αντέδρασα καθόλου και απλά έσκυψα το κεφάλι!!!!!!!

Το άρθρο στην πηγή του θα το βρείτε εδώ.

3 σχόλια:

Laplace είπε...

απιστευτη καφριλα..
τι να πεις..
καλημερες

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο... ούτε καν μία έρευνα στους υπόλοιπους;; Τι ρατσισμός είναι αυτός πια;

Όσο για την παλιόγρια, μακάρι να το έλεγε σε μένα αυτό, θα έτρωγε τέτοιο μπινελίκωμα που θα έβγαινε από το παράθυρο η σκρόφα.
Μη σου πω ότι θα την έτρεχα στο τμήμα κιόλας...

Στα κομμάτια πια με τους Καρατζαφερόπληκτους σε αυτή τη χώρα...

(γιατί δεν τον σταματήσατε τον κλέφτη πριν φύγει, αφού τον πήρατε χαμπάρι; Όχι ότι προλαβαίνεις να αντιδράσεις φυσιολογικά σε τέτοιες περιπτώσεις...)

peslac είπε...

Ουπς! Ηλίθιος!
Με συνεπήρε αυτό που διάβασα και ξέχασα ότι είναι δημοσίευμα άλλου! χα χα!