Blogames...

...δηλάδή, μπλογκοπαίχνιδα!

Αισθάνομαι λίγο άβολα καθώς 3 φίλοι bloggers με έχουν προσκαλέσει να συμμετάσχω στα blogοπαίχνιδά τους και δεν έχω προλάβει ακόμη, λόγω εξαιρετικά μεγάλου όγκου δουλειάς.
Όπως διαπιστώνει κανείς, τις τελευταίες μέρες δεν έχω καν ανεβάσει ανάρτηση. Σήμερα, έστω με αυτή την καθυστέρηση, θα σας αποζημιώσω. Συγχωρέστε με για την αργοπορία.

Ας περάσουμε τώρα στο ψητό. Ξεκινώ από το ...τέλος, από την πιο πρόσφατη πρόσκληση, καθώς οι κυρίες προηγούνται και εδώ. Μάνια σ' ευχαριστώ.

Erotica Game
Απαντώ στις ερωτήσεις:

1. Αγαπημένη στάση: Ολόκληρο το κάμα σούτρα. Μια μόνο στάση τι να σου κάνει; Σ' αυτά τα θέματα πρέπει να λειτουργείς σαν λεωφορείο. Από στάση σε στάση. Και να σου αρέσουν όλες. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, υπάρχει πάντα η ευκαιρία για πλέξιμο!

2. Όργιο: Δεν ξέρω γιατί, αλλά από μικρός που ήμουν μου έλεγαν "είσαι πολύ όργιο". Άρα η απάντηση μου θα πρέπει να είναι: "Έγώ!".

3.Επικίνδυνο /κουλό / αγαπημένο μέρος, εκτός σπιτιού: Αυτό τώρα μου θυμίζει διαφήμιση σαμπουάν, καθώς πρέπει να προσδιοριστούν πολλά σημεία δράσης. 3 σε 1. Χαλάλι. Επικίνδυνο ως μέρος θεωρώ το αναγνωστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης γιατί αν δεν ακολουθήσεις την τακτική "βγάλε το σκασμό αγάπη μου", την πάτησες. Κουλό θεωρώ την ταράτσα του ΚΑΤ. Είσαι μεν στο πνεύμα καθώς ακριβώς από κάτω σου νοσηλεύονται ένα σωρό άνθρωποι με σχετικά προβλήματα, αλλά πως μπορείς να το κάνεις με τέτοιες σκέψεις. Μακράν το αγαπημένο μου σποτ δράσης είναι τα τελευταία καθίσματα στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ στη σκηνή τραγουδούν οι Goin' Through "Πόσο μα*άκας είσαι".

4.Μονογαμία ή πολυγαμία: Συμβόλαιο ελεύθερης συμβίωσης με ημερομηνία λήξης. Εκεί είναι το μυστικό. Στη λήξη.

5. Σημείο σώματος που σ' ανάβει στον άλλο (-η): Χμ...χμ..., μετά από πολλή σκέψη καταλήγω στο στήθος.

6. Φαντασίωση: Κρυμμένη καλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

7. Τι σου αρέσει περισσότερο να σου κάνουν πάνω στο σεξ: Τα χατίρια.

Ανάψαμε, βραδιάτικα.



Αγαπημένα ερωτικά τραγούδια
Πρόσκληση από τον φίλο συν-blogger Samael (εκκρεμεί από 13 Μαρτίου)

Η μουσική είναι το soundtrack της ζωής μας. Κάθε εικόνα όταν ντύνεται με μουσική, τσιτώνει τις αισθήσεις, ανεβάζει την αδρεναλίνη, την ένταση, τους παλμούς της καρδιάς, το χαμόγελο και το δάκρυ, τον πόνο, τη χαρά. Καμία άλλη τέχνη δεν αγγίζει την ανθρώπινη ψυχή, όσο η μουσική. Και είναι η μόνη από τις τέχνες που λειτουργεί συνοδευτικά, χωρίς να χρειάζεται την αποκλειστική συμμετοχή σου για να σε αγγίξει.

Το soundtrack της δικής μου ζωής αποτελείται από τραγούδια που λατρεύω, από όλους τους χώρους. Μωρό ακόμη, τραγουδούσα το "Όνειρο Απατηλό" του Σταμάτη Κόκοτα. Μεγάλη επιτυχία της εποχής. Οι νεότεροι ας ρωτήσουν τους γονείς τους. Το play list μου είναι το εξής (με τυχαία σειρά):

SUDDENLY - Billie Ocean. Το τραγούδι που με έκανε να διασχίσω τον Ατλαντικό και να πάρω τη μεγαλύτερη και πιο καθοριστική απόφαση της ζωής μου.
HOTEL CALIFORNIA - The Eagles. Η "καψούρα" των πάρτι της εποχής. Μεγάλη διάρκεια, γύρω στα 5-6 λεπτά, ευκαιρία για ερωτικό κάλεσμα. Η ειρωνεία είναι πως ο στίχος του τραγουδιού αναφέρεται σ' ένα μαγεμένο ξενοδοχείο και δεν έχει καμία σχέση με ερωτικό τραγούδι. Ελάχιστοι όμως καταλάβαιναν αγγλικά τότε.
SHINE ON A CRAZY DIAMOND - Pink Floyd. Πειράματα με τις μελωδίες και πειράματα με τον έρωτα.
AGAINST ALL ODDS και IN THE AIR TONIGHT- Phil Collins. Όταν προσμένεις τον έρωτα να έρθει, κόντρα σε κάθε λογική και εμπόδιο.
I JUST CAN'T STOP LOVING YOU - Michael Jackson & Sieda Garrett. Αυτό το τραγούδι για ένα λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω μου "ερεθίζει" τα αυτιά. Με κάνει να νιώθω μια ανεξήγητη ευτυχία, μια έντονη ερωτική διάθεση.

Προσπάθησα να μην ανατρέξω στη δισκοθήκη μου για βοήθεια. Έγραψα 5 τραγούδια που πρωτοθυμήθηκα. Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμη.


Στη σελίδα 123
Πρόσκληση από το φίλο blogger Zorba (από τις 23 Φεβρουαρίου!!! Συγνώμη)

Αντιγράφω μέρος του κειμένου της σελίδας 123, από το πιο κοντινό στον υπολογιστή μου βιβλίο. Έτυχε να είναι ο 49ος τόμος της εγκυκλοπαίδειας Πάπυρος - Larousse - Britannica. Το λήμμα αναφέρεται στο "Ταγκανρόκ" πόλη και λιμάνι της νοτιοδυτικής Ρωσίας:

"...από το Μέγα Πέτρο και αναπτύχθηκε το 19ο αιώνα ως λιμάνι εξαγωγής σιτηρών. Παράγει χάλυβα, χαλυβδόφυλλα, σωλήνες, λέβητες, θεριζοαλωνιστικές μηχανές και διαθέτει εγκαταστάσεις επισκευής πλοίων. Η κατοικία του θεατρικού συγγραφέα Άντον Τσέχωφ, ο οποίος γεννήθηκε στην πόλη το 1860 και έζησε τα πρώτα χρόνια του εκεί, διατηρείται ως μουσείο. Κάτοικοι 282.300 (2002)..."

Δεν θα δώσω τη σκυτάλη αλλού για τη συνέχιση του παιχνιδιού καθώς έχει κλείσει μήνα από την κυκλοφορία του και το έχουν παίξει πια όλοι.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Σύντομα επανέρχομαι με θέματα της επικαιρότητας.

10 σχόλια:

Unknown είπε...

Moυ κάνει εντύπωση πως το τραγούδι των Eagles το θεωρούσαν πάντα ερωτικό!

Συμφωνώ στα 3/5!
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Ανώνυμος είπε...

Χαχα! Άθλιε!!! Δεν θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι, με έχουν ξανακαλέσει κι έκανα πως δεν το είδα! χα χα!

Τώρα θυμήθηκα ότι με έχει καλέσει κι εμένα στο δεύτερο ο Samael και το ξέχασα ο κάφρος!!!

Zorba the Greek είπε...

23 Φεβρουαρίου με 24 Μαρτίου: Δηλαδή ένα μήνα και μία μέρα. Αίσχος. Θα σου απαντήσω στις 25 Απριλίου. ;)

Αστειεύομαι. Θα ανταποκριθώ εντός των ημερών. Ευχαριστώ γιά την πρόσκληση.

Laplace είπε...

ωραιος...μην χανεσαι ρε φιλε,μας ελειψες

Μενεξεδιά είπε...

Έκανες τι έκανες ήρθε και σε μένα το παιχνιδάκι με το soundtrack :)

...Σύντομα

(ωραίες επιλογές και διπλωματικές απαντήσεις, όχι οτι περίμενα κάτι διαφορετικό)

Καλό απόγευμα!

VS είπε...

@ Μάνια Σ:
Σ' ευχαριστώ Πριγκίπισσα. Όπως και να το κάνουμε το Μέγαρο δίνει ένα class για τέτοιες δραστηριότητες. Απορώ πως δεν το είχε σκεφτεί το πάλαι ποτέ η Ρίτα Σακελαρίου και δεν πήρε τον παίδαρο στο Μέγαρο. Μα είναι τόσο απλό.
:))
Περιμένω το play list σου.

@ Samael:
Πράγματι, αν δεις τους στίχους του Hotel California θα σοκαριστείς που προφανώς τόσος κόσμος το χόρευε λίγο πριν πέσει στο κρεβάτι για τα περαιτέρω.
Όσο για τα 3/5, ήταν τα πρώτα τραγούδια που μου ήρθαν στο μυαλό. Δεν ήθελα να "παγιδευτώ" στην αρκετά μεγάλη δισκοθήκη μου.

@ peslac:
Αν δεν παίξεις, απλώς θα με δικαιώσεις για το λόγο που σε προσκάλεσα. χαχαχα
The choice is yours!

@ Zorba the Greek:
Βρε, πως περνάει ο καιρός έτσι γρήγορα στο internet;
Προβλέπω να δω τις απαντήσεις σου δηλαδή το καλοκαίρι, βάζοντας αντιηλιακό σε καμιά παραλία. Θα πρέπει να φροντίσω να βρώ κάποια με hot spot (wi fi).
:))

@ Laplace:
Εγώ να δεις...πόσο μου έλειψα! Εχω δουλέψει απίστευτες ώρες αυτή την εποχή. Ένα πράγμα σου λέω, τώρα που σας απαντώ είναι λίγο μετά τις 3 τη νύχτα (φαίνεται και στον πάτο του σχόλιου), γιατί νωρίτερα δεν προλάβαινα. Συγχωρέστε με, αδέλφια!

@ Μενεξεδιά:
Καιρός ήταν να δούμε και το δικό σου soundtrack. Περιμένουμε με αγωνία. Ενημέρωσε με σχετικά.

Όσο για τις απαντήσεις μου... προσπάθησα να τις κάνω όσο πιο ανάλαφρες γίνεται. Δεν θέλω να μεταφέρουν το blog μου στο... adult section. Μας διαβάζουν και παιδιά.

@ Μάνια:
Σού 'ρχομαι!

Laplace είπε...

TIS KALHSPERES MU...
EISAI KALA FILE SELAS?

Ανώνυμος είπε...

Σε έφαγε η δουλειά, ε;

Δεν έπαιξα τελικά, σε δικαίωσα; χαχαχα!!!

Laplace είπε...

φιλε σελας???εισαι καλα???
τις καλησπερες μου

dr.SeenG είπε...

Στην Αμερική υπάρχει ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο ο παίχτης καλείται να απαντήσει σε πολύ δύσκολες και αδιάκριτες ερωτήσεις με την παρουσία όμως ανιχνευτή ψέματος... Ο ΑΝΤ-1 σκέφτεται να το φέρει στην Ελλάδα... Εμπρός λοιπόν μπλόγκερς :)