Μπήκε!


Πρώτα απ' όλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας. Το 2008 να είναι η πιο όμορφη και χαρούμενη χρονιά της ζωής μας μέχρι σήμερα.
Το σίγουρο είναι πως απ' ότι δείχνουν τα γεγονότα θα είναι μια χρονιά "ροζ". Διάφορα DVD με καυτό περιεχόμενο κάνουν βόλτα στα εισαγγελικά γραφεία. Ενας άνθρωπος χαροπαλεύει για το θέμα, μετά τη βουτιά στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που μένει. Μια γραμματέας του Γενικού Γραμματέα με αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής, αλλά πρωταγωνιστικό ρόλο. Δικηγόροι σε ρόλους εκβιαστών. Εκβιαστές σε ρόλους δικηγόρων. Δημοσιογράφοι που αρνήθηκαν να δουν και να προβάλλουν το DVD που "θα έριχνε την κυβέρνηση". Δημοσιογράφοι που κατακρίνουν τους δημοσιογράφους που δεν είδαν το DVD. Δημοσιογράφοι που δεν πιστεύουν ότι οι πρώτοι δεν είδαν το DVD και κατακρίνουν τους δεύτερους που κατακρίνουν τους πρώτους επειδή δεν είδαν το DVD. Ένας Διευθυντής, ενός Γραφείου Τύπου ενός Πρωθυπουργού, που επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο σχετικά με την απόκτηση και κατοχή του DVD. Και μέσα σε όλα -δείχνει άσχετο αλλά δεν είναι- οι εξετάσεις DNA απέδειξαν πως ο δημοφιλής τραγουδιστής Πασχάλης είναι ο πατέρας ενός εξώγαμου παιδιού.
Είναι προφανές πως οι τηλεοπτικές παραγωγές των Aaron Spelling και Leonard Goldberg (Δυναστεία, Dallas κλπ) είναι πια για τα ...μπάζα! Οι ελληνάρες τους διέλυσαν.
Happy New Year! Θα είναι πολύ ...χάπι!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή χρόνια...με υγεία
αλλά με όχι τέτοιο ροζ βρε Β.Σ. :)))) με χαλάει όταν κάποιος χαροπαλεύει...
Υγεία σε σένα και στην οικογενεια σου!!!!!

VS είπε...

Καλή χρονιά και σε σένα Μάνια.
Ε, καλά δεν είπαμε πως για να είναι ροζ η χρονιά θα αρχίσει να πέφτει ο κόσμος από τα μπαλκόνια. Σ' αυτή την περίπτωση το χρώμα θα ήταν από βαθύ κόκκινο μέχρι μαύρο κορακί.

Ροζ πάντως θα είναι. Το γουστάρουμε το ροζ εμείς οι Έλληνες. Πόσο μάλλον οι ελληνάρες.

Άκουγα τη Λιάνα Καννέλη σε μια εκπομπή προχθές που έλεγε πως είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο, στην οποία τα ροζ σκάνδαλα δεν έβλαψαν ποτέ το image κανενός. Είτε πολιτικού, είτε καλλιτέχνη, είτε οποιουδήποτε. Αντιθέτως, κάτι τέτοια τα επικροτούμε.

Ζήτω το ροζ!!! :)))

Zorba the Greek είπε...

Καλώς ήρθες πίσω φίλε, Καλή Χρονιά να' χουμε με υγεία. Δεν ξέρω αν θα είναι ροζ, κίτρινη ή πράσινη η χρονιά, αλλά σίγουρα θα είναι η χρονιά των...ελληναράδων. Το μυρίζομαι. Γι' αυτό ετοιμάσου να γράψεις πολλά. ;)

Laplace είπε...

καλως γυρισες φιλε!!!!καλη χρονια να εχουμε!

Unknown είπε...

Kαλή χρονιά αδελφέ!
Με υγεία, δημιουργικότητα για σένα και την οικογένειά σου και ...λιγότερους ελληναράδες! ;)

Ειδικά τις τελευταίες μέρες ένας ολόκληρος λαός ασχολείται με τα πηδήματα του καθενός...όχι ότι είναι η πρώτη φορά.

Penthesila είπε...

...και ειναι πια βεβαιο οτι ακομα και η διαχρονικη "τολμη και γοητεια" που προβαλλεται για 34068503 ετος επιασε πατο....
τα "καλυτερα" σεναρια ερχονται....

Ανώνυμος είπε...

Χαχα! Φοβερός και πάλι!
Απέφυγα την τηλεόραση αυτές τις μέρες για να μπει καλά το 2008 κι όχι να μου βγει από τη μύτη!!!

Laplace είπε...

boreio selas file,an thes perna apo to blog ayrio na organwrthoume siga siga gia 8/2 oloi oi prasinoi bloggers..

subir είπε...

Έφτιαξα κάτι που νομίζω ότι μπορεί να μας διευκολύνει όλους.Bloggers ή όχι.Αν θες μπες στο freskotato.blogspot.com.Διάβασε και αν δεις ότι βολεύει,πράξε αναλόγως.

Ανώνυμος είπε...

Για "διαφορετικό" στοίχημα με μεγάλα κέρδη ρίξτε μια ματιά σε αυτό το blog!!!

Προβλέψεις για ΝΒΑ, NHL, NFL, tennis, baseball!!

otherbet.blogspot.com

subir είπε...

Σε μας μπήκε.Σε αυτούς τους μπήκε και τους βγήκε από τη μύτη.Έτσι είναι.Ότι σπείρεις, θερίζεις.Δεν λυπάμαι κανέναν τους.

Zorba the Greek είπε...

Βόρειο Σέλας που είσαι; Έχεις να γράψεις ποστ καιρό και ανησύχησα. Δώσε ένα σημάδι ότι παραμένεις ενεργός εις την μπλογκόσφαιραν.

χαιρετισμούς.